NEVŞEHİR / ÜRGÜP - Mustafapaşa İlkokulu

Ock

İtfaiyeciler yaşadıkları tecrübeleri okulumuz öğrencileri ile paylaştılar.

Kapadokya Üniversitesi Sivil Havacılık Bölümünü ziyaret ettik

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında "Hacivat ve Karagöz Gölge Oyunu" etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi ocak ayı etkinlikleri kapsamında Hatırlatmaca oyunu ve Anlamını Bul oyunları tüm sınıflarda oynanmış, anahtar kelimeler kullanarak hikayeler yazılmış, Dede Korkut ile ilgili pano hazırlanmış, Dede Korkut Hikayeleri okunmuş, hikayeler hakkında konuşulmuş bulmacaları çözülmüş ve etkinlikleri yapılmıştır.

Ock

Dilimizin Zenginleştirilmesi Projesi  Okul öncesinde bu ayki konumuz "Uzman Daveti"ydi. Sınıfımızda okulumuz türkçe öğretmeni aynı zamanda masal anlatıcılığı eğitmeni Nezaket Demir'den hikaye dinledik.

Ara

"Kitaplara Göz Değsin" etkinliği kapsamında okulumuzda kurulan "Kitabım Senindir" köşesine kütüphanemize kazandırılmak üzere kitaplarınızı bekliyoruz.

Ara

Dilimizi Zenginlikleri projemizin panosu.  Çocuk şiirleri okundu. Anlamı bilinmeyen kelimelerle afiş cümle yazma etkinliği yapıldı. Okulun en iyi afişi seçilerek okul panosunda sergilendi.  Anahtar kelimelerle hikaye yazma yarışması düzenlendi. 23.12.2023 tarihinde yarışma sonucu açıklanarak birinci ödüllendirilecek ve hikaye panoda sergilenecektir.

Ara

Dilimizim Zenginlikleri Projesi kapsamında panomuzu hazırladık. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz

İlköğretim Haftasını kutladık.

Ekm

29 Ekim Vumhuriyet Bayramını Mustafapaşa Köyü meydanında coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuz 2-A ve 4-A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Kayseri Bilim Merkezi ve Hayvanat Bahçesi gezisi gerçekleştirdi.